Village on the Hill

Muntele Baisorii, Cluj

24 - 27 August

Echipa

Membri si activitati

10 Locuri

 

Seminariile si lecturile pe care le va sustine nutritionist-dietetician Anca Ignat zilnic, au scopul de a explica planul nutritional de continuitate pe 3 luni. Temele celor 5 seminarii sunt:

 1. Principiile de constientizare a actului alimentar
 2. Dieta de eliminare
 3. Metode de detoxificare
 4. Dieta de rotatie
 5. Alimente esentiale în alimentatia sanatoasa. Elemente de slabire.Seminariile vor avea insertii practice sustinute de Valentina.


In cadrul acestor micro-ateliere, Valentina Savu va aduce informatii despre:


 • rolul pe care il are alimentatie lichida atat in alimentatia noastra zilnica, cat si in perioadele de detoxificare

 • ingredientele folosite pentru prepararea diferitelor forme de alimentatie lichida si combinarea acestora

 • aparatura necesara pentru retetele exemplificateDiscutiile nutritionale au scopul pe de o parte, de a aduce argumente stiintifice prin intermediul Alexandrei, pe de alta parte, de a cita din diferite surse, redate de Sabina. La finalul acestor intalniri, vom evalua ziua, printr-o discutie de grup, despre simptomele si trairile specifice zilei respective.

Terapia manuala Yumeiho

Este alcatuita dintr-un ansamblu de procedee terapeutice manuale si exercitii complexe de reabilitare a echilibrului, simetriei, functionalitatii si respectiv a starii de sanatate.

Procedeele terapeutice, profilactice sau corective aplicate in cadrul terapiei Yumeiho constau in: tehnici de manipulare osteo-articulare si gimnastica mio-articulara pasiva; procedee de puncto-terapie; tehnici si procedee speciale de masaj; elemente de intindere a corpului.

Masaj energie cosmica - Iulia

Tehnica directa de eliberare a fasciilor mulsculare

Ţinteste recuprarea fizica la modul cel mai direct posibil terapiilor manuale.

Eliberarea fasciilor musculare este una din modalitatile de masaj al tesuturilor moi care cuprinde masajul si intinderi ale tesutulurilor conjunctive (fascii). A inceput sa fie o forma populara de “bodywork” in Statele Unite, undeva pe la sfarsitul anilor ’90, cand pacientii au inteles potentialul reprezentat in ameliorarea si eliminarea durerii si flexibilitatea corporala crescuta oferita.

Tai-chi si exercitii moderate

Meditatie

Respiratia

Exercitiile de intindere si respiratie, starea de liniste si analiza proprie, echitatie si drumetiile, natura cu padurile ei si animalele din imediata apropriere vor oferi mintii si trupului cai optime de refacere.

Program

Programul ”3 zile si nopti pentru o viata sanatoasa” se afla la a IV-a editie si se desfasoara pentru prima oara in Transilvania. Venim mai aproape de dvs, pentru a va oferi densitati de nutrienti, de activitati si de informatii valoroase, bine structurate, prin intermediul cursurilor si a brosurii programului.

Echipa noastra, alcatuita din sase specialisti (Anca - nutritionist-dietetician, Valentina - tehnician nutritionist, Cristian - terapeut/ maseur/ antrenor tai-chi, Iulia - psiholog/maseur, Alexandra - educator pentru sanatate, Sabina - nutritionist-dietetician) va coordona un numar maxim de zece participanti. Aceasta distribuire ofera o atentie deosebita fiecarui participant si va crea o armonie de grup, prin pastrarea spatiului intim individual.

Locatia a fost aleasa sa potenteze desprinderea de tot ce inseamna urban, cu plonjarea in lacasul nostru interior, necesar constientizarii actului alimentar si nu numai.

Programul atinge doua obiective:

 1. Resetare metabolica specifica celor 3 zile prin: alimentatia lichida controlata dietetic, terapiile manuale si activitatile fizice moderate.
 2. Explicarea planului nutritional pentru 3 luni, prin intermediul celor 5 seminarii de nutritie si 5 discutii nutritionale, toate structurate in ghidul programului.

Pe parcursul celor trei zile, participantii beneficiaza de o alimentatie lichida, controlata dietetic, echilibrata macro-nutritional, bogata in vitamine, minerale si antioxidanti, formata din:

 • Sucuri de legume si fructe bio
 • Shot-uri din iarba de grau bio
 • Shake-uri cu aport proteic si lipidic, de natura vegetala, cu ingrediente bio
 • Sucuri de legume: crucifere
 • Suplimente bio: brocoli, spirulina etc.


* Activitatiile si terapiile manuale se vor desfasura prin rotatie pe parcursul intregii zile.

Prezentare

 • Galerie
 • Galerie
 • Galerie
 • Galerie
 • Galerie
 • Galerie
 • Galerie

Ne diferentiem prin:

 1. O alimentatie controlata nutritional în scopul detoxificarii, pe parcursul celor trei zile, care include intrumente dietetice gandite si create de noi (sucuri, shoturi, shakeuri, ceaiuri, mixuri de superalimente, mix de fibre, diferite de la o zi la alta). Procesul de detoxificare este sustinut si prin terapiile manuale de înalta calitate realizate de catre Cristian si Iulia, exercitii de streching si de respiratie...
 2. Seminariile si discutiile nutritionale zilnice, care au ca obiectiv crearea unui plan de nutritie pe o perioada de 3 luni, însotite de explicarea principiilor dietetice esentiale pentru sanatate (dieta de eliminare, dieta de rotatie, instrumente de accelerare metabolica, mecanisme de slabire în mod natural si sanatos).
 3. Ghidul de nutritie pe care fiecare participant il va primi, format din 7 capitole, care descriu planul de nutritie pe o perioada de 3 luni, in continuarea programului ”3 zile si nopti pentru o viata sanatoasa”

Scopul programului

Sanatate, bucurie, frumusete.

Scopul programului este de a crea un spatiu pentru constientizarea actului alimentar. Prima noastra motivatie este sa oferim un refugiu din rutina si din ritmul intens al vietilor noastre, in care sunteti rasfatati de aerul si energia locatiei si a zonei alese, hraniti optim si ghidati spre sanatate.

Acesta este un program minutios de detoxificare, pentru a crea o persoana revitalizata si revigorata. Asigurati-va ca vreti cu adevarat sa faceti schimbari si apoi dedicati-va noii dvs. provocari. Prin intermediul acestui program veti face lucruri amuzante, excentrice si captivante pentru mintea, trupul si spiritul dvs.

De ce consideram acest program ca fiind unul grozav?

I. Pentru ca ofera o detoxificare sanatoasa, cu transparenta in tehnica si informare.

Acest program nu implica o dieta de infometare, va permite sa consumati retete lichide gustoase si hranitoare toata ziua.

Este grozav pentru metabolismul dvs., deoarece celulele se hranesc cu nutrienti valorosi.

Este grozav pentru energie, deoarece nivelul de glucoza din sange ramane stabil.

Este o modalitate foarte buna de a elibera toxine din organism, cu scopul de a creste vitalitatea, sanatatea si energia.

Este un mod minunat de a permite organismului sa primeasca hrana maxima in doze mici.

Este un timp rupt din cotidian, in care va veti armoniza mai mult cu propria persoana.

II. Pentru ca ofera un plan de nutritie adaptat pe 3 luni cu explicarea principiilor dietetice esentiale pentru sanatate

Este grozav pentru ca ofera informatii stiintifice de ultima ora.

Este grozav prin explicatiile conceptelor dietetice.

Contine sinteze sub forma de articole pe temele expuse.

Exemple de meniu

Este un ghid valoros prin retelele optimizate nutritional.

III. Pentru ca ofera terapii manuale sustinute de specialisti cu experienta valoroasa

IV. Pentru ca in trei zile mancam sanatos si aflam numeorase informatii dietetice de specialitate

Seminariile si lecturile pe care le va sustine nutritionist-dietetician Anca Ignat zilnic, au scopul de a explica planul nutritional de continuitate pe 3 luni. Temele celor 5 seminarii sunt:

 1. Principiile de constientizare a actului alimentar
 2. Dieta de eliminare
 3. Metode de detoxificare
 4. Dieta de rotatie
 5. Alimente esentiale în alimentatia sanatoasa. Elemente de slabire.

Seminariile vor avea insertii practice sustinute de Valentina.

In cadrul acestor micro-ateliere, Valentina Savu va aduce informatii despre:

 • rolul pe care il are alimentatie lichida atat in alimentatia noastra zilnica, cat si in perioadele de detoxificare
 • ingredientele folosite pentru prepararea diferitelor forme de alimentatie lichida si combinarea acestora
 • aparatura necesara pentru retetele exemplificate


Discutiile nutritionale au scopul pe de o parte, de a aduce argumente stiintifice prin intermediul Alexandrei, pe de alta parte, de a cita din diferite surse, redate de Sabina. La finalul acestor intalniri, vom evalua ziua, printr-o discutie de grup, despre simptomele si trairile specifice zilei respective.

Impresii de la editiile anterioare

Programul de sanatate “3 zile si nopti pentru o viata sanatoasa” se desfasoara din iulie 2014

Un rezumat al editiilor anterioare, sub forma unei marturii:

Dragii mei,

Sunteti de un real folos. Mi.a placut mult intalnirea cu voi. Valentinei ii sunt recunoscatoare de mult pt toate retetele pe care le propune pe Fb. Lui Cristian, care este un model de calm si de "om impacat cu toate", ii multumesc pentru o idee pe care a spus.o - pe cat de simpla, pe atat de esentiala, dar cu care eu nu m.am ales din propriile lecturi sau meditatii - cum ca suntem mai mult decat ceea ce facem, mai mult decat reactiile provocate de chimia din noi, si care se reflecta in atitudinea fiecaruia. Parca mi s.a luat un val de pe ochi si am inteles inca un lucru fundamental ca sa ma pot evalua ca fiinta. Anca, tu ai o maniera foarte practica si calda de a da deoparte toate experientele inutile sau paguboase pe care unii dintre noi le experimenteaza in matetie de nutritie, si pui in loc lucruri de calitate, documentate si probate.

Sunteti o echipa atat de frumoasa si de placuta! Profesionalismul vostru e natural.

Ma bucur tare mult ca v.am cunoscut. Sper din inima sa ma invrednicesc sa tin cont de toate sfaturile si sugestiile voastre.

(In cele 3 zile am slabit doua kg.)

va doresc numai bine si Doamne ajuta!

Rodica Pop

Pe locuri. Fiti gata. ...

Pregatirea persoanelor care au decis sa beneficieze de programul nostru.

7 zile inainte de detox, va recomandam:

 • evitarea/reducerea consumului de cafea, ceai verde/negru, alcool, tutun.
 • oferiti organismului o hidratare eficienta, mai mult de 2 litri de apa pe zi; puteti consuma ceai din plante medicinale.
 • evitarea/reducerea produselor de origine animala, in special preparatelor din carne si a laptelui dulce, a produselor de patiserie si panificatie, zahar si dulciuri, prajeli, sare in exces.
 • o alimentatie bogata in fructe, legume, leguminoase, seminte, nuci, eventual miere de albine (pentru satisfacerea poftei de dulce), cereale fara gluten (orez, mei, hrisca, quinoa).

Efectele programului

Regenerare, restructurare, refacere.

Importanta unei alimentatii controlate dietetic, a terapiilor manuale (masaje) si a activitatilor fizice moderate vor ajuta la refacerea fizica a organismului.

Informarea si educarea privind alimentatia din urmatoarele 3 luni, post-program, traseaza fiecarui participant, un plan nutritional optim.

Beneficii

 • resetarea obiceiurilor nesanatoase
 • re-echilibrarea starilor fluctuante
 • reducerea/eliminarea poftelor de alimente nesanatoase
 • intelegerea/atenuarea tulburarilor de comportament alimentar
 • accelerarea metabolismului
 • normalizarea tranzitului intestinal
 • dinamizarea circulatiei limfatice
 • intinerire si infrumusetare
 • o stare de bine/un nou inceput
 • intelegerea unor mecanisme fiziologice si nutritionale
 • deprinderea unor abilitati de gatire sanatoasa
 • eliberarea fasciilor musculare

Locatia

Village on the Hill, Statiunea Muntele Baisorii.

Descriere

In aerul cel mai curat din Romania, locatia Village on the Hill respecta valoarea tainica data de traditie si, in egala masura, valoare mirifica daruita de natura.

Participantii vor fi cazati in 2 case traditionale restaurate, fiecare casa dispune de 4 camere a cate 2 paturi (2 camere la parter si 2 camere la mansarda), cu bai pentru fiecare camera.

Locatia este descrisa succint aici: http://www.ancaignat.ro/locatia-taberei-de-nutritie-din-2017.html

Sosire: Joi, 24 august, ora 16:00
Plecare: Duminica, 27 august, ora 16.00.

(Joi seara veti primi programul celor 3 zile.)

 • Village on the Hill
 • Village on the Hill
 • Village on the Hill
 • Village on the Hill
 • Village on the Hill
 • Village on the Hill
 • Village on the Hill
 • Village on the Hill
 • Village on the Hill
 • Village on the Hill
 • Village on the Hill
 • Village on the Hill

Abonare newsletter

Fiti la curent cu noutati despre program.

Respectam confidentialitatea datelor oferite.

Echipa

Nutritionisti, tehnician nutritionist, terapeuti, educator pentru sanatate

Anca Ignat

Anca Ignat

Nutritionist dietetician - seminarii.

Valentina Savu

Valentina Savu

Tehnician nutritionist - ateliere.

Cristian Iulian

Cristian Iulian

Terapeut - masaj si stretching.

Sabina Olariu

Sabina Olariu

Nutritionist-dietetician - stagiar.

Alexandra Opris

Alexandra Opris

Educator pentru sanatate

Iulia Tronciu

Iulia Tronciu

Terapeut

Intrebari frecvente

Mai multe informatii.

Parteneri

Ne sustin in acest program.

Costul programului

Servicii incluse.

 • 3 nopti de cazare
 • Alimentatie controlata dietetic pentru 3 zile
 • 5 Seminarii de nutritie cu insertii practice
 • 5 Discutii nutritionale
 • 1 terapie de decontractare a fasciilor musculare
 • 1 terapie de biomasaj popular-masaj siberian
 • 6 sedinte de exercitii fizice ghidate
 • Planul nutritional pe 3 luni - ghid
 • Surprize

3 zile si nopti pentru o viata sanatoasa

3300 lei
 • 3 nopti de cazare
 • Alimentatie controlata dietetic pentru 3 zile
 • 5 Seminarii de nutritie cu insertii practice
 • 5 Discutii nutritionale
 • 1 terapie de decontractare a fasciilor musculare
 • 1 terapie de biomasaj popular-masaj siberian
 • 6 sedinte de exercitii fizice ghidate
 • Planul nutritional pe 3 luni - ghid
 • Surprize

Inscriere

Dupa înscriere veti primi un e-mail cu pasii urmatori.

Contact

Pentru intrebari la care nu ati gasit raspunsul.

Anca Ignat: 0740 594 451